Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Raven Software αύξησε σχεδόν 50% το προσωπικό της μέσα σε ένα χρόνο

*
H τρομερή επιτυχία του Call of Duty Warzone κατάφερε να βοηθήσει την Raven Software να προσλάβει κι άλλο προσωπικό, έχοντας αυξήσει σχεδόν κατά 50% το δυναμικό της σε μόλις ένα χρόνο. Όπως σημειώνει έρευνα που έγινε από sites του εξωτερικού, η ομάδα του δημοφιλούς game έχει προσλάβει πάνω από 100 άτομα μέσα σε λιγότερο από 12 μήνες, ενώ άλλες 40 θέσεις εργασίας θα πρέπει να γεμίσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Συγκεκριμένα, από τον Αύγουστο του 2020, η Raven έχει προσλάβει 12 producers, 40 προγραμματιστές και testers, 30 artists και animators και 10 designers. Πρόσφατα μπήκε στην ομάδα ο game director του Far Cry 6, Ted Timmins, στη θέση του creative director, ο Manuel Torres Pineda (πρώην lead animator της Respawn), αλλά και ο William Fine (senior producer στο Fortnite). Το Call of Duty Warzone έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 100 εκατομμύρια παίκτες μέσα σε 13 μήνες από την κυκλοφορία του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*