Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Razer ανακοινώνει το zVault

*
Αν νομίζατε πως η Razer δεν θα δοκιμάσει καινούρια πράγματα γελιέστε. Η εταιρία ανακοίνωσε το zVault μια νέα υπηρεσία που σας επιτρέπει να αποκτήσετε παιχνίδια και περιφερειακά σε μειωμένες τιμές. Το όλο σύστημα λειτουργεί με εικονικό χρήμα αλλά το όλο σύστημα χρειάζεται πραγματικά χρήματα για να ξεκινήσει. Κάνοντας ακριβώς αυτό αποκτάτε το λεγόμενο “zGold” που με τη σειρά του μπορείτε να ξοδέψετε σε περιφερειακά της Razer είτε σε συγκεκριμένα web stores με τα οποία συνεργάζεται η εταιρία (Gamersgate, IndieGala κ.λπ.). Πέραν αυτού όμως υπάρχει και το “zSilver”, άλλο εικονικό νόμισμα που συγκεντρώνεται κάνοντας συγκεκριμένες ενέργειες, π.χ. χρήση zGold, συχνά log in στο Razer Arena κ.ο.κ. Το zSilver μπορεί να καταναλωθεί μόνο σε συγκεκριμένα items και προσφορές που ορίζει η Razer. Το όλο σύστημα βρισκόταν σε δοκιμαστική φάση από τον Ιανουάριο και φαίνεται πως πηγαίνει καλά. Μπορείτε να ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε εδώ και να επιτρέψετε στο παρακάτω video να σας διαφωτίσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*