Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Razer τερματίζει τις υπηρεσίες του Ouya στα τέλη Ιουνίου

*
Η Razer ανακοίνωσε οτι τον επόμενο μήνα θα διακόψει τις online υπηρεσίες για το Ouya και το Forge TV. Αυτό περιλαμβάνει το κλείσιμο των αντίστοιχων online stores, η ζωή των οποίων αναμένεται να λάβει τέλος στις 25 Ιουνίου 2019.

Την ίδια ημέρα θα απενεργοποιηθούν οι λογαριασμοί των χρηστών, κάτι που σημαίνει πως δεν θα έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που δεν έχετε κατεβάσει στην κονσόλα σας. Αν όμως προβείτε στα σχετικά downloads μέχρι τις 25 Ιουνίου, τότε θα έχετε στη διάθεσή σας το περιεχόμενο που έχετε αγοράσει. Το πιο σημαντικό όμως ειναι πως αν έχετε χρήματα στο λογαριασμό σας, δεν θα μπορέσετε να τα πάρετε πίσω, οπότε θα πρέπει να τα ξοδέψετε σε αγορές.


Το Ouya ξεκίνησε ως ένα αρκετά φιλόδοξο project και μετά από μια επιτυχημένη καμπάνια χρηματοδότησης μέσω Kickstarter, λανσαρίστηκε το 2013. Μετά από μια ταραγμένη περίοδο, το 2015 κατέληξε στα χέρια της Razer, που δεν μπόρεσε να αναστήσει την Android-based κονσόλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*