Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Reaper πρωταγωνιστεί στο νέο trailer του Swords of Legends Online

Gameforge και Wangyuan Shengtang και Aurogon δημοσίευσαν ένα νέο gameplay trailer για το MMO action RPG Swords of Legends Online, όπου πρωταγωνιστεί η Reaper.

Στο Swords of Legends Online βρίσκεστε στο μέσον της αιώνιας διαμάχης μεταξύ του φωτός και του σκότους. Ορισμένοι εκλεκτοί, που έχουν επιλεχτεί από το θρυλικό σπαθί το οποίο βρίσκεται κρυμμένο μέσα τους, έχουν τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουν την πραγματική τους δύναμη και να εμποδίσουν τις δυνάμεις του σκότους από το να εξαφανίσουν τον κόσμο.


Εμπνευσμένο από τα τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, βιβλία και παιχνίδια όπως το MMORPG Gujian Qitan Online, το Swords of Legends Online επαναφέρει το θρύλο στο επίκεντρο. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Gameforge client, Steam και Epic Games Store αυτό το καλοκαίρι.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*