Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Rebellion έχει στα σκαριά ακόμα δύο σεζόν για το Zombie Army 4: Dead War (video)

Η Rebellion συνεχίζει να προσθέτει νέο περιεχόμενο στο Undead shooter Zombie Army 4: Dead War. Αυτή τη φορά ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν ακόμα δύο σεζόν, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο επόμενο έτος. Μέσα στο 2020 θα ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν που θα περιλαμβάνει νέες αποστολές, όπλα και skins, τόσο δωρεάν, όσο και επι πληρωμή. Μέσα στο 2021 θα ακολουθήσει η τρίτη σεζόν.

Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στη σεζόν που έρχεται, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το trailer στο τέλος του άρθρου. Η τιμή για το πρώτο season pass ήταν £29,99 και αναμένεται η σχετική ανακοίνωση για το δεύτερο.


Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Rebellion οι παίκτες έχουν ως τώρα εξολοθρεύσει 2 δισ. undead Nazis, στου οποίους περιλαμβάνονται 50εκ. Hitlers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*