Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Respawn ίσως να δουλευεί για το sequel του Star Wars Jedi: Fallen Order

*
Ο developer του Star Wars Jedi: Fallen Order, Respawn, άνοιξε τρείς νέες θέσεις εργασίας, όλες για την ομάδα του Star Wars. Συγκεκριμένα, οι θέσεις είναι για senior character artist, level designer και senior software engineer.

Η περιγραφή των θέσεων εργασίας αναφέρουν πως αυτοί που θα επιλεχθούν θα δουλέψουν για την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού Star Wars, ωστόσο είναι άγνωστο αν θα είναι sequel για το Jedi: Fallen Order ή κάποιο διαφορετικό project.


Όπως αναφέρει το Gamesradar, η EA έχει τα δικαιώματα για τα παιχνίδια Star Wars μέχρι το 2023, όποτε υπάρχουν όλες οι πιθανότητες για αυτή να επενδύσει σε περισσότερα παιχνίδια Star Wars. Περαιτέρω, το Jedi: Fallen Order θεωρείται μεγάλη επιτυχία, με την EA να το δηλώνει ως το παιχνίδι της σειράς με τις ταχύτερες πωλήσεις κατά το λανσάρισμα. Ακόμα, το παιχνίδι βρίσκεται στη δεύτερη θέση των charts του NPD για το Νοέμβριο.



Είναι απίθανο όμως να ανακοινωθεί το sequel τόσο σύντομα στην κυκλοφορία του αρχικού παιχνιδιού, οπότε θα περάσει λίγος καιρός έως ότου η EA να ανακοινώσει λεπτομέρειες επίσημα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*