Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Riot Games εξηγεί το Anti-Cheat system του Valorant

*
Η Riot Games αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το anti-cheat system που χρησιμοποιεί για το Valorant. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, χρησιμοποιείται ένα driver κατά τη διάρκεια του system startup, το οποίο δεν σαρώνει (scan) τίποτα, κάτι που σημαίνει πως αποτελεί ένα εξωτερικό πρόγραμμα που οι παίκτες μπορούν να απεγκαταστήσουν, εάν φυσικά το επιθυμούν.

Όπως εξηγεί η Riot Games, το Vanguard περιέχει ένα μέρος driver που λέγεται vgk.sys, το οποίο είναι ο λόγος που χρειάζεται επανεκκίνηση του συστήματος όταν γίνει η εγκατάσταση. Το Vanguard δεν θεωρεί έμπιστο τον υπολογιστή αν δεν ξεκινήσει πρώτο το εν λόγω driver. Αυτό βοηθά στο να εμποδίζονται οι cheaters, αφού ο πιο συνηθισμένος τρόπος να δράσουν είναι πρωτού ξεκινήσει τη λειτουργία του το εκάστοτε anti-cheat system. Το παιχνίδι βρίσκεται στη φάση του closed beta από τις 7 Απριλίου και το τελικό προϊόν θα διατεθεί για τους PC gamers μέσα στο καλοκαίρι του 2020.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*