Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Rockstar Games επιβεβαίωσε την ανάπτυξη του GTA 6

*
Μέσω ενός νέου community update, η Rockstar Games επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto VI βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης και όταν είναι έτοιμη θα μοιραστεί πληροφορίες σχετικά με τον νέο της τίτλο.

Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι το Grand Theft Auto V και το Grand Theft Auto Online θα κυκλοφορήσουν για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S στις 15 Μαρτίου 2022. Οι δύο τίτλοι θα προσφέρουν νέα modes γραφικών με ανάλυση ως 4K και ρυθμό ανανέωσης στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, βελτιώσεις στα textures και το draw distance, επιλογές για HDR και ray-tracing, ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, immersive 3D audio, haptic feedback και πολλά άλλα.


Οι κάτοχοι PlayStation 4 και Xbox One που θέλουν να συνεχίσουν την περιπέτεια σε συστήματα νέα γενιάς θα μπορούν νε μεταφέρουν το save τους στο GTAV Story Mode αλλά και τους χαρακτήρες τους αλλά και την πρόοδό τους στο GTA Online.

Κατά το λανσάρισμα θα γίνει διαθέσιμη και μία νέα ανεξάρτητη έκδοση του GTA Online για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και για τους τρεις πρώτους μήνες θα είναι δωρεάν για τους κατόχους της νεότερης κονσόλας της Sony.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • raiden5
    • Εχω περιέργεια να δω πως θα ειναι ένα νέο grand theft auto στην εποχή που ζούμε όπου οι πάντες προσβάλλονται με τα πάντα, θα συνεχίσει με το γνωστό dna που μας έχει συνηθίσει η σειρά? η θα αλλάξει και θα προσαρμοστεί στις ευαισθησίες της εποχής για να μην το θάψουν.

*