Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Rockstar Games ετοιμάζει AAA open-world VR game με την Video Games Deluxe

*
Η Video Games Deluxe, η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το L.A. Noire: The VR Case Files από την Αυστραλία, ανακοίνωσε πως συνεργάζεται για άλλη μια φορά με τη Rockstar Games για ένα ολοκαίνουργιο AAA VR game ανοιχτού κόσμου. Το L.A. Noire: The VR Case Files είναι το ένα και μοναδικό VR game από τη Rockstar Games μέχρι και σήμερα και κυκλοφόρησε το 2017, μαζί με τη remastered έκδοση του L.A. Noire για PlayStation 4 και Xbox One.

Η Video Games Deluxe συνεργάζεται με τη Rockstar Games για σχεδόν 7 χρόνια, κάτι που θα συνεχίσει να συμβαίνει ύστερα από αυτήν την ανακοίνωση. Για την ώρα δε γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω για το συγκεκριμένο project, όμως περιμένουμε νεότερα μέσα στους επόμενους μήνες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*