Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Rockstar Games κατοχύρωσε μια πατέντα, πιθανό για το Grand Theft Auto 6

*
Η Take-Two Interactive, μητρική εταιρία, της Rockstar Games, κατοχύρωσε μια καινούργια πατέντα, για μια τεχνολογία που φημολογείται πως θα χρησιμοποιηθεί στο Grand Theft Auto 6. Η εν λόγω πατέντα, σχετίζεται με την διαχείριση της κίνησης των NPCs, και πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στις διαδρομές που εκτελούν με τα οχήματα.

Παρόλο που η εταιρία είχε καταθέσει τον φάκελο της πατέντας από τον Οκτώβριο του 2020, μόλις πρόσφατα ανακαλύφθηκε από έναν χρήστη του Reddit. Το σύστημα πλοήγησης έχει αναπτυχθεί από τον Simon Parr, επικεφαλής AI developer της Rockstar, και τον David Hynd, associate director of technology, ο οποίος εργάζεται επίσης στην Rockstar.


Από τις λεπτομέρειες που αναφέρονται στην πατέντα, μαθαίνουμε πως το σύστημα που αναπτύχθηκε έχει ως στόχο, την πιο ρεαλιστική απεικόνιση της κίνησης των οχημάτων. Αυτό προσπαθούν να το πετύχουν, κάνοντας τον κάθε NPC να καθορίζει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, με τα οποία διασχίζει τους δρόμους. Μια ακόμα σημαντική σημείωση είναι πως το σύστημα μπορεί να διαχειριστεί αντικείμενα σε περιβάλλον multiplayer, το οποίο ενδεχομένως να αναφέρεται στο Grand Theft Auto 6 ή στο GTA Online. Επιπλέον το σύστημα λειτουργεί μέσω cloud network, οπότε χρειάζεται σύνδεση στο internet.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*