Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Rocksteady απαντά για άλλη μια φορά σε κατηγορίες περί σεξισμού στο εσωτερικό της

*
Η Rocksteady Studios έδωσε στη δημοσιότητα την τρίτη δήλωσή της, ως απάντηση στην αναφορά που έγινε στο Guardian, σχετικά με ένα γράμμα από το 2018 που κατηγορούσε την εταιρεία για σεξουαλική παρενόχληση και απρεπή συμπεριφορά απέναντι σε γυναίκες εργαζομένους της εταιρείας. Διατηρώντας παρόμοιο ύφος με τις προηγούμενες δύο δηλώσεις της, η Rocksteady ανέβασε στο προσωπικό της account στο Twitter πως συζήτησε με το γυναικείο προσωπικό και έλυσε τα ζητήματα που υπήρχαν, ενώ τόνισε πως ερευνήθηκαν όλες οι κατηγορίες διεξοδικά, με αποτέλεσμα να παρθούν αυστηρές αποφάσεις, όπως η επίπληξη ορισμένων ατόμων ή ακόμα και η απόλυση τους. Το στούντιο ανάπτυξης φαίνεται να δίνει πλέον βάση και όσον αφορά την απεικόνιση των γυναικείων χαρακτήρων στα παιχνίδι του, ζητώντας απευθείας γνώμες από τις υπαλλήλους του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*