Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ruffian Games εξαγοράστηκε και μετονομάστηκε σε Rockstar Dundee

*
Η Rockstar Games δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας και είναι μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες της βιομηχανίας των video games, έχοντας προσφέρει στο κοινό τα τελευταία χρόνια παιχνίδια όπως το Grand Theft Auto V και το Red Dead Redemption II. Εννοείται ότι τόσο μεγάλα projects απαιτούν αυνεργασίες και πρόσφατα η Rockstar εξαγόρασε την Ruffian Games για να ενισχύσει τις προσπάθειές της.

Η εξαγορά του studio που εδρεύει στη Σκωτία ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες και μάλιστα άλλαξε και ονομασία. Στο εξής, η μαρκίζα θα γράφει Rockstar Dundee. Η Ruffian Games ιδρύθηκε το 2008 από πρώη μέλη της Realtime Worlds, που έγινε γνωστή από την ανάπτυξη του original Crackdown. Έχοντας αυτή την εμπειρία, η προχώρησε με τη δημιουργία του Crackdown 2, που όμως δεν στάθηκε στο ύψος του πρώτου παιχνιδιού της σειράς. Στη συνέχεια είχε υποστηρικτικό ρόλο σε άλλες, μεγάλες παραγωγές, όπως το Halo: The Master Chief Collection.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*