Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η SEGA Europe θα χρησιμοποιεί 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες για τα PC games της

*
Η SEGA Europe ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει άμεσα να προσφέρει όλα τα PC games της στη physical εκδοχή τους, μέσα σε κουτιά που θα είναι από 100% ανακυκλώσιμα υλικά. Η αφετηρία αυτή της ενέργειας θα γίνει με το Total War: Rome II - Enemy at the Gates Edition, το οποίο και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις 6 Φεβρουαρίου. Η τακτική αυτή ξεκίνησε πάντως δοκιμαστικά με το Football Manager 2020 και πλέον θα αποτελεί πυλώνα στην προσπάθεια και της SEGA Europe να βοηθήσει στην προστασία του περιβάλλοντος. Ευελπιστούμε πως και άλλες εταιρείες θα ακολουθήσουν αυτό το βήμα, καθώς τα κουτιά που μετακινούνται στο εμπόριο από τους retailers παραμένουν ακόμη αρκετά και τα υλικά που χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα δεν είναι και ό,τι το φιλικότερο προς το περιβάλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*