Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η SEGA ανακοίνωσε το Astro City Mini arcade cabinet

*
Μετά τις ανακοινώσεις των Mega Drive Mini και Game Gear Micro, η SEGA αποκάλυψε άλλη μια retro κονσόλα, το Astro City Mini. Ο λόγος για μια mini εκδοχή του Astro City, της arcade καμπίνας που χρησιμοποιούσε η ιαπωνική εταιρεία για να εγκαθιστά μια πληθώρα τίτλων της και την τοποθετούσε σε διάφορα σημεία. Η SEGA είχε δημιουργήσει διάφορες καμπίνες και αυτή του 1993 ήταν και η πιο σημαντική. Το Astro City Mini θα κυκλοφορήσει με 36 παιχνίδια της SEGA προ-εγκατεστημένα και μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί τα Alien Syndrome, Alien Storm, Golden Axe, Golden Axe: The Revenge of Death Adder, Columns II, Dark Edge, Puzzle & Action: Tant-R, Virtua Fighter, Fantasy Zone και Altered Beast. Στο πίσω μέρος του Astro City Mini θα υπάρχει μια έξοδος HDMI, δύο USB-A ports, ένα micro-USB port και μια υποδοχή ακουστικών 3.5mm. Η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τα τέλη της χρονιάς στην Ιαπωνία και στην τιμή των 12,800 yen (περίπου €105).


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του στη συνέχεια (με click, μεγαλώνουν οι εικόνες)








 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*