Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η SEGA ανακοίνωσε το Mario & Sonic At The Tokyo 2020 Olympics

*
H SEGA θα είναι παρούσα, με το δικό της τρόπο, σε μια ακόμα Ολυμπιάδα. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του SEGA Fes stage show, η εταιρεία ανακοίνωσε το Mario & Sonic At The Tokyo 2020 Olympics, που θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch χειμώνα του 2019 και σε arcades μέσα στο 2020. Εκτός από αυτό, ανακοινώθηκε και το Tokyo 2020 Olympics που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019 για Nintendo Switch και το επόμενο έτος για iOS και Android. Η σειρά Mario & Sonic ξεκίνησε το 2007 και 2008, σε Wii και DS αντίστοιχα, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο και περιλάμβανε 20 αθλήματα. Ακολούθησε το Mario & Sonic at the Olympic Winter Games σε Wii και DS το 2009, ενώ ο πιο πρόσφατος τίτλος της σειράς είναι το Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games που λανσαρίστηκε σε Wii U και 3DS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*