Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η SEGA ετοίμασε το site για τα 60 χρόνια της και ετοιμάζει ανακοίνωση σχετική με τον Segata Sanshiro

*
Η SEGA γιορτάζει στις 3 Ιουνίου τα 60 χρόνια παρουσίας στην αγορά και ετοίμασε ένα site, καθώς και ένα teaser poster με πρωταγωνιστή τον Segata Sanshiro. Η ιαπωνική εταιρεία ιδρύθηκε στις 3 Ιουνίου του 1960 και το σχετικό teaser website ανακαλύφθηκε μέσω ενός QR Code που βρισκόταν σε μια φωτογραφία μιας στολής judo που ανέβασε η SEGA στο Twitter πριν από μερικές ώρες. Το QR Code οδηγεί στο https://60th.sega.com/, όπου και υπάρχει ένας άνδρα με στολή που θυμίζει τον Segata Sanshiro, ένα φανταστικό χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από την ιαπωνική εταιρεία για να διαφημίσει το SEGA Saturn το 1997 και το 1998. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια παραπάνω πληροφορία, πέραν του γεγονότος ότι θα έχουμε ανακοίνωση στις 25/3. Μέχρι τότε, υπομονή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Obiwan88
    • ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΜΩΡΗ SEGA! δωσε μας SATURN mini! ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ δλδ! Eιναι μια κονσολα που μπορει να απετυχε παταγωδως, ΑΛΛΑ η νοσταλγια ειναι ατιμο πραγμα και αυτο σημαινει πως χιλιαδες κοσμου που δεν την ειχαν αποκτησει τοτε λογω PS1, θα πληρωναν ανετα ενα 80αρι για να την αποκτησουν σημερα. ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΜΩΡΗ SATURN! PLS!

*