Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η SEGA ετοιμάζει ένα πολύ μεγάλο game και εξετάζει remasters ή remakes παλιών IPs της

*
Η επόμενη πενταετία θα είναι σημαντική για τη SEGA, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε τα πρόσφατα οικονομικά της αποτελέσματα, αλλά ανέλυσε και λίγο τα πλάνα της για το μέλλον με ένα μεγάλο game και remasters παλιών IPs. Η εταιρεία αποκάλυψε μια στρατηγική για την επόμενη πενταετία με βασικό πυλώνα τη δημιουργία ενός “Super Game” που θα είναι νέο IP και έχει όλα τα εχέγγυα να προσφέρει έσοδα τα επόμενα χρόνια.



Ένα νέο FPS ετοιμάζεται από «ευρωπαϊκό στούντιο» που είναι η Creative Assembly και η οποία έχει ήδη αναρτήσει σχετικές αγγελίες για άτομα που ψάχνει γύρω από ένα νέο first person shooter. Τέλος, εξετάζονται οι επιλογές για remasteres/remakes/reboots για παλιότερα IPs, όπως τα Crazy Taxi, Jet Set Radio, Space Channel 5, Rez, Virtua Fighter, Altered Beast και Streets of Rage.



Η εταιρεία αποκάλυψε ακόμη ότι πούλησε περί τα 4.4 εκ. αντίτυπα παιχνιδιών Sonic τον τελευταίο χρόνο (παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε νέα κυκλοφορία), 4 εκ. αντίτυπα παιχνιδιών Total War, 3.8 εκ. αντίτυπα παιχνιδιών Football Manager και 3 εκ. αντίτυπα παιχνιδιών Persona. Τα pachinko machines σημείωσαν χασούρα 96.7 εκ. δολαρίων κυρίως λόγω των κλειστών χώρων ψυχαγωγίας, λόγω του COVID-19. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*