Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η SEGA ζητά εθελούσια έξοδο από 650 εργαζόμενους στην Ιαπωνία

*
Η SEGA Sammy ανακοίνωσε πρόσφατα ότι πουλάει τα arcade μηχανήματά της στην ιαπωνική εταιρεία Genda, με τη συμφωνία να πραγματοποιείται τέλη Δεκεμβρίου. Παράλληλα με αυτή την απόφαση, η SEGA ζητάει από 650 εργαζόμενους να αποσυρθούν οικειοθελώς μέχρι και την 28η Φεβρουαρίου 2021, στα πλαίσια μείωσης δαπανών από οικονομικά προβλήματα λόγω COVID. Όσοι μάλιστα το πράξουν, θα λάβουν και κάποια επιπρόσθετα επιδόματα όπως και στήριξη για εύρεση εργασίας.

Επηρεάζονται ωστόσο και τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας με ανακοίνωση μείωσης μισθού κατά -30% για τον διευθυντή, -20% για τον αντιπρόεδρο και -10% για τον β' αντιπρόεδρο. Όσο για το μέλλον της Sega, αναμένεται να έχουν έκτακτη απώλεια της τάξεως των 10 δισεκατομμυρίων γιεν για το οικονομικό έτος 2020, κοντά στα 81 εκατομμύρια ευρώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*