Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η SEGA λανσάρει το Sonic 2020 initiative με ανακοινώσεις για τον ήρωα στις 20 κάθε μήνα

*
Η SEGA ανακοίνωσε το project “Sonic 2020”, μια νέα πρωτοβουλία της εταιρείας για να κάνει ανακοινώσεις για το franchise Sonic the Hedgehog. Χωρίς να υπάρχουν κάποιες παραπάνω ενδείξεις για το τι θα περιλαμβάνουν αυτές, η ιαπωνική εταιρεία σχεδιάζει να μας ενημερώνει για κάτι νέο στις 20 κάθε μήνα της νέας χρονιάς, με πρώτη αποκάλυψη το ίδιο το project. Η εταιρεία έδωσε στη διάθεση των χρηστών και key artwork για χρήση σε wallpapers PC και κινητών, καθώς και κάποια εικονίδια για χρήση στα social media. Μια σχετική σελίδα για το project ανοίχτηκε στο επίσημο site της εταιρείας, ενώ θα υπάρχουν και ξεχωριστοί λογαριασμοί στις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης. Όπως φαίνεται πάντως, η SEGA θα «τρέξει» μια σειρά από Sonic events το 2020, καθώς το franchise φτάνει τα 30 χρόνια παρουσίας στην αγορά το 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*