Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η SEGA χαρακτηρίζει το 2021 την επόμενη μεγάλη χρονιά για τον Sonic

*
Τα δύο τελευταία “μεγάλα” Sonic the Hedgehog games, τα Sonic Mania και Sonic Forces, κυκλοφόρησαν το 2017, με το 2021 να φαίνεται πως θα είναι η επόμενη μεγάλη χρονιά για τον μπλε σκατζόχοιρο της SEGA.

Ο υπεύθυνος της Sonic Team, Takashi Lizuka, σχολίασε πως τότε – που είναι και η 30η επέτειος του franchise - θα δούμε ξανά μεγάλα πράγματα με τη μασκότ της εταιρείας, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί πως ίσως υπάρξει κυκλοφορία παρόμοια με το Sonic Generations. Κάτι τέτοιο μας κάνει να περιμένουμε τον επόμενο μεγάλο τίτλο στις κονσόλες νέας γενιάς, όμως για την ώρα δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες.


Το 2020 δεν αναμένουμε κάποιο παιχνίδι με το Sonic, όμως το Φεβρουάριο θα κάνει την πρεμιέρα της στους κινηματογράφους η ταινία Sonic the Hedgehog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*