Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Secretlab υποστηρίζει το Make-A-Wish με ένα 24ωρο CHAIR-ity stream

*
Η Secretlab πρόσφατα ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον παγκόσμιο οργανισμό Make-A-Wish, ενισχύοντας έτσι το έργο του και χαρίζοντας δύναμη και ελπίδα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Το Make-A-Wish  εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών τα οποία πάσχουν από σοβαρές για τη ζωή τους ασθένειες. Όλα ξεκίνησαν στις 29 Απριλίου του 1980 όταν η μητέρα του μικρού Chris αποφάσισε να πραγματοποιήσει το όνειρο του, ενώ εκείνος βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάσταση λόγω της λευχαιμίας. Στο πλευρό της στάθηκε η τοπική κοινωνία και η αστυνομία και ο μικρός  Chris έγινε για μια ημέρα αστυνομικός, μια εμπειρία που πραγματικά τον αναγέννησε. Έκτοτε, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 500.000 ευχές παγκοσμίως και περισσότερες από 2.403 ευχές στην Ελλάδα από το 1996 (έτος ίδρυσης). Το 2019, κάθε 30 ώρες εκπληρωνόταν μια ευχή κάπου στη χώρα μας, χαρίζοντας στα παιδιά μας τη δύναμη να συνεχίσουν να παλεύουν για τη ζωή τους.




Η Secretlab, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και εμπορίας gaming καρέκλας, κατά τη διάρκεια του Covid-19 δώρισε 400.000 μάσκες σε νοσοκομεία. Αποφάσισε παράλληλα, ότι αυτή τη δύσκολη περίοδο, κάποιοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη την αισιοδοξία και την ελπίδα. Έτσι, θέλησε να φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών του Make-A-Wish και έλαβε την πρωτοβουλία να συνεργαστεί με την ομάδα Liquid για ένα 24ωρο live streaming! Οι δωρεές από το live streaming, καθώς και μέρος των πωλήσεων από το μοντέλο καρέκλας Secretlab Team Liquid Edition, θα διατεθούν στο Make-A-Wish για την εκπλήρωση ευχών.

Το stream βγαίνει live 22 Μαΐου 12.00PM PST, στο twitch.tv/teamliquid. Στη δράση θα συμμετάσχουν σημαντικοί influencer και gamers, κάποιοι εκ των οποίων θα είναι: για το Counter-Strike το παγκόσμιο ταλέντο Nicholas “nitr0” Cannella, για το Super Smash Bros. ο Juan “Hungrybox” Debiedma, και ο συνιδιοκτήτης της ομάδας Liquid Steve “LiQuiD112" Arhancet. Επιπροσθέτως, τα παιδιά του Make-A-Wish, που βιώνουν τον απόλυτο εγκλεισμό, θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν μαζί με επαγγελματίες gamer και να έρθουν σε επαφή μαζί τους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MAKE-A-WISH (ΚΑΝΕ-ΜΙΑ-ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ)
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί.  Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.368 ευχές, 292 εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2019 (28 ευχές αφορούσαν τη φιλοξενία παιδιών μας από Make-A-Wish του εξωτερικού). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του Make-A-Wish επισκεφθείτε το www.makeawish.gr. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*