Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sierra ανακοίνωσε το Geometry Wars 3: Dimensions Evolved

Φαίνεται ότι η Sierra έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της για τα καλά και προφανώς στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η ανακοίνωση για το Geometry Wars 3: Dimensions Evolved, ένα update για το fast-paced neon twin-stick shooter της Lucid Games. Το update προσθέτει 40 νέα επίπεδα στο Adventure Mode, νέα boss battles, 3D grid shapes και gameplay types. Επιπλέον, το level gating system έχει τροποποιηθεί και πλέον η πρόοδος των παικτών και το "ξεκλείδωμα" νέων modes έχουν γίνει πιο εύκολα. Ακόμα, στο Hardcore mode οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σε 20 dedicated levels δίχως τη χρήση drone, ενώ υπάρχουν και ξεχωριστά leaderboards. Το Evolved θα διατεθεί δωρεάν για όλους τους κατόχους του Geometry Wars 3: Dimensions. Συγκεκριμένα στις 31 Μαρτίου πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, PlayStation 3, PC, Mac και Linux μέσω Steam, ενώ την 1η Απριλίου θα διατεθεί για Xbox One και Xbox 360.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*