Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sledgehammer Games δηλώνει έτοιμη για δουλειά από το σπίτι επ' αόριστον

*
Από τις αρχές του 2020, τα ξαφνικά lockdowns λόγω κορονοϊού οδήγησαν πολλές εταιρείες σε μεγάλες αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και εργασίας τους, κάτι για το οποίο μίλησε ο COO της Sledgehammer Games, Andrew Wilson.

Σε συνέντευξή του στο GamesBeat, ο Wilson είπε πως τώρα που το θυγατρικό στούντιο της Activision έχει προσαρμσοτεί στο να δουλεύει από το σπίτι, είναι έτοιμο να δουλεύει με αυτόν τον τρόπο επ'αόριστον. Όπως αποκάλυψε, τα μέλη της ομάδας συνεχίζουν τη στενή τους συνεργασία μέσω events-based app που κάνει streaming βίντεο υψηλής ανάλυσης. Ο IT director της Sledgehammer ενεργοποιεί και απενεργοποιεί την κάμερα και το μικρόφωνο όσων έχουν και δεν έχουν το λόγο αντίστοιχα, ενώ τα μέλη της παρουσιάζουν υλικό μέσα από βίντεο χάρη στην εφαρμογή που χρησιμοποιούν.


Ο Wilson παραδέχτηκε πως η αρχή αυτής της μεταβατικής περιόδου απεδείχθη δύσκολη, όμως από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε όλα κυλούν ομαλά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*