Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε τα PlayStation Hits

*
Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμα παίξει μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του PlayStation 4, η Sony Interactive Entertainment φροντίζει ακόμα μια φορά, όχι μόνο για τη διασκέδασή σας αλλα και για την τσέπη σας. Πιο συγκεκριμένα, από 18 Ιουλίου 2018, ξεκινάει η προωθητική ενέργεια PlayStation Hits. Στο πλαίσιο αυτής, μια μεγάλη γκάμα τίτλων θα είναι διαθέσιμη, τόσο σε φυσική όσο και σε ψηφιακή μορφή, έναντι €19,99 έκαστος. Πρόκειται για τα: Bloodborne, Driveclub, inFAMOUS Second Son, Killzone Shadow Fall, The Last of Us Remastered, LittleBigPlanet 3, Ratchet & Clank, Uncharted 4: A Thief’s End, Need For Speed, Need For Speed Rivals, EA Sports UFC 2, Yakuza Zero, Earth Defense 4.1: The Shadow of New Despair, Project CARS, Dragon Ball Xenoverse, Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends Complete Edition, Watch_Dogs, Assassin’s Creed IV Black Flag, Rayman Legends, Mortal Kombat X, Batman Arkham Knight, Middle Earth: Shadow of Mordor, Street Fighter V. Για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν και κονσόλα PlayStation 4, θα διατεθεί το PlayStation Hits themed bundle που θα περιλαμβάνει, ένα Jet Black 1TB PlayStation 4, ένα Jet Black Dualshock 4 wireless controller, το Uncharted 4, το The Last of Us Remastered και το Ratchet & Clank. Αυτά στην τιμή των €349,99. Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες που θα διατεθούν τα PlayStation Hits.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*