Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony Interactive Entertainment εξαγόρασε την Insomniac Games

*
Την ώρα που η Gamescom 2019 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη όσον αφορά τις ανακοινώσεις, η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε την εξαγορά της Insomniac Games. Το ταλαντούχο στούντιο θα αποτελεί πλέον μέρος των Sony Interactive Worldwide Studios και με την τεράστια βιβλιοθήκη μεγάλων επιτυχιών, αυτή η «μεταγραφή» μόνο επιπέδου Champions League μπορεί να χαρακτηριστεί. Την υπογραφή της Insomniac Games έχουν ήδη αρκετά πολλά ΑΑΑ games, όπως τα Ratchet & Clank, Marvel’s Spider-Man και Sunset Overdrive. H Insomniac Games είναι το 14ο studio που μπαίνει στην οικογένεια της Sony και όπως φαίνεται, θα δουλεύει πλέον μόνο σε τίτλους αποκλειστικά για τα συστήματα της ιαπωνικής εταιρείας. Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως το Marvel's Spider-Man κατάφερε να πουλήσει μέχρι και τις 28 Ιουλίου 2019 13,2 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*