Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony Interactive Entertainment θα ανακοινώσει 3 PS4 games πριν την E3 2018

*
Η Sony Interactive Entertainment έκανε μια αποκάλυψη στο επίσημο blog της. Στην ουσία πρόκειται για μια σειρά ανακοινώσεων πριν την E3 2018, δείχνοντας πώς χειρίζεται τα πράγματα αρκετά διαφορετικά από προηγούμενες χρονιές. Ξεκινώντας από την Τετάρτη, θα γίνεται μια ανακοίνωση κάθε μέρα, στις 6:00μμ. Στις 6 Ιουνίου, θα ανακοινωθεί ένα νέο παιχνίδι για PlayStation 4, που θα υποστηρίζει και PlayStation VR. Στις 7 Ιουνίου, θα αποκαλυφθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας για έναν τίτλο της Worldwide Studios της Sony. Επιπλέον, στις 8 Ιουνίου θα ανακοινωθεί άλλο έναν νέο παιχνίδι για PlayStation 4 και στις 9 Ιουνίου, ένα παιχνίδι για PlayStation VR. Τέλος, στις 10 Ιουνίου θα μάθουμε πληροφορίες για έναν πολυαναμενόμενο τίτλο του PlayStation VR.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*