Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ανακοίνωσε νέο XMount accessory

*
Με το PS Vita να έχει ξεμείνει μονάχο στη γωνία, η Sony να αναζητεί νέους τρόπους να μεταφέρει το remote play του PlayStation 4 σε smartphones. Δυστυχώς για την ώρα, το εν λόγω feature είναι διαθέσιμο μόνο στα Sony Xperia. Πάντως για να διευκολυνθεί η διαδικασία, η Sony Mobile Communications ανακοίνωσε το XMount, μια νέα γενιά mounts, σχεδιασμένα για τη σύνδεση Xperia smartphones με χειριστήριο DualShock 4. Είναι παρόμοι με το  GCM10 Game Control Mount που είχε λανσάρει η ιαπωνική εταιρεία πριν από λίγο καιρό, όμως η σύνδεση είναι πιο ασφαλής και δεν εμποδίζεται πλέον το lightbar. H συσκευή πρόκειται να κυκλοφορήσει αρχικά στην Ιαπωνία τον Ιούνιο και τα συμβατά smartphones είναι τα Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact, Xperia XZ Premium, Xperia XZs, Xperia XZ, Xperia X Compact, Xperia X Performance, Xperia Z5, Xperia Z5 Compact και Xperia Z5 Premium.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*