Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ανακοίνωσε το Platinum Wireless Headset για το PS4

Η Sony ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει το Sony Platinum Wireless Headset για να χαρείτε λίγο παραπάνω με το 3D audio. Αναμένεται στις 17 Ιανουαρίου και στα 170 δολάρια, φέρνοντας noise canceling, 7.1 virtual surround αλλά και 3D audio που κανονικά συναντάτε σε PS VR. Αν και δεν υπάρχουν ακόμα συμβατικοί τίτλοι που να υποστηρίζουν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, η Naughty Dog υπόσχεται patch για το Uncharted 4: A Thief's End για να το απολαύσετε. Στη συνέχεια θα υπάρξουν κι άλλοι τίτλοι που θα το υποστηρίζουν (MLB The Show 17, Uncharted: The Lost Legacy, Days Gone).

Για να απολαύσετε πάντως το 3D audio απαιτείται οπωσδήποτε καλώδιο, μιας και σε wireless απλά δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Παρακάτω θα βρείτε και video όπου η Naughty Dog μας εξηγεί τα του 3D audio και πως θα ενσωματωθεί στο Uncharted 4: A Thief's End.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*