Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ανακοίνωσε το SingStar για PS4

Η Sony Computer Entertainment Europe γιορτάζει τη 10η επέτειο από την κυκλοφορία του SingStar, ανακοινώνοντας τη new-gen έκδοση του τίτλου, η οποία θα κυκλοφορήσει αργότερα εντός του έτους. Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα παραγωγή έρχεται με καινοτόμα επανασχεδίαση, στην οποία συμπεριλαμβάνονται η εφαρμογή companion, καθώς και μια καινούργια συλλογή τραγουδιών για το PlayStation 3 και το PlayStation 4. Η εν λόγω εφαρμογή μετατρέπει το κινητό σας (iOS και Android) σε μικρόφωνο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός στον αριθμό των φίλων σας που μπορούν να συμμετάσχουν στη διασκέδαση. Η νέα συλλογή 30 τραγουδιών με τίτλο Singstar: Ultimate Party θα είναι διαθέσιμη εντός του 2014.



Επιπλέον, το βελτιωμένο Singstar εκμεταλλεύεται τις λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης του PS4, αφού οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν τις αγαπημένες τους στιγμές με την κοινότητα, καθώς και στο Twitter και το Facebook άμεσα μέσα από το παιχνίδι, ενώ οι προκλήσεις βαθμολογίας δίνουν τη δυνατότητα στους παίκτες να επικοινωνούν online με φίλους από την κοινότητα του PSN. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η νέα κάμερα του PS4 προσφέρει νέες λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας, μέσω των οποίων οι παίκτες μπορούν να μετατρέπουν τα σαλόνια τους σε μουσικά σετ και να υιοθετούν τις αγαπημένες τους μουσικές προσωπικότητες από μια ποικιλία μασκών επαυξημένης πραγματικότητας.



Οι παίκτες μπορούν πλέον να κερδίζουν εμπειρία και να λαμβάνουν ανταμοιβές για δραστηριότητα εντός του παιχνιδιού, ενώ το βελτιωμένο σύστημα βαθμολόγησης δίνει στη νέα έκδοση του κλασικού παιχνιδιού μια νότα ανανέωσης. Σημειώνεται, τέλος, ότι η Sony θα γιορτάζει τη 10η επέτειο του SingStar καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς με πολλά νέα κομμάτια και ευκαιρίες για τους φίλους της σειράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • spinemm
    • Υπαρχει ακομα κοσμος που διασκεδαζει/αγοραζει wannabe (αλλα στην πραγματικοτητα περασα και δεν ακουμπησα) karaoke παιχνιδια? όταν μαλιστα για να αγορασεις περισσοτερο "γνωστα" κομματια πληρωνεις το παιχνιδι οσο η αξια αλλων 4?

*