Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony αναλύει τη διαδικασία μεταφοράς δεδομένων από το PS4 στο PS5 (video)

Η κυκλοφορία του PS5 πλησιάζει και η Sony δίνει στο κοινό όλο και περισσότερες πληροφορίες για την κονσόλα. Αυτή τη φορά μέσω ενός νέου video, παρουσιάζει το πως θα μπορέσετε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από το PS4. Υπάρχουν διάφορροι τρόποι να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, ανάλογα με τον όγκο των δεδομενων που θέλετε να μεταφέρετε.

Η πιο απλή περίπτωση είναι να συνδέσετε το PS4 και το PS5 στο ίδιο δίκτυο WiFi, να κάνετε sign in με τον ίδιο λογαριασμό και στις δύο κονσόλες και να μεταφέρετε τα δεδομένα σας μέσω ασύρματου δικτύου. Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με καλώδιο Ethernet, κάτι που θα επιταχύνει τη διαδικασία.


Το κυριότερο είναι πως η διαδικασία πραγματοποιείται στο παρασκήνιο και εσείς θα μπορείτε παράλληλα να χρησιμοποιείτε το PS5 για οτιδήποτε άλλο θέλετε.

Περισσότερα στο video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • evergrey
    • 3 βιντεάκια έχουν ανεβάσει.Settings και rest mode.Πως θα χρησιμοποιείς τον υπάρχον λογαριασμό σου.Και τέλος,μεταφορά δεδομένων.Εκει που υπάρχουν νέα τα βγάζετε λειψά,και εκεί που δεν υπάρχουν,τα αναφέρετε τόσο αναλυτικά και υπερβολικά που προκαλούν γέλιο.Ακομα περιμένουμε το κύμα αντιδράσεων από οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα,για τους πόσους μαύρους έδειχνε ένα διαφημιστικό!

*