Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ανανεώνει το εμπορικό λογότυπό της θρυλικής Psygnosis

*
H κουκουβάγια ήταν το εμβληματικό σύμβολο του βρετανικού studio Psygnosis καθ’όλη την διάρκεια ύπαρξης της εταιρείας. Συγκεκριμένα από το 1990 και μέχρι την στιγμή που ενοποιήθηκε με την Sony και μετονομάστηκε σε SCE Studio Liverpool.

Ενώ το θρυλικό λογότυπο ζει στην μνήμη, ανανεώθηκε πρόσφατα ως και εμπορικό σήμα από την ίδια την Sony.

H τελευταία ανανέωση εντοπίστηκε από έναν αναλυτή και ήρθε σχεδόν αμέσως μετά την εξαγορά της βρετανικής εταιρείας Firesprite από την Sony τον περασμένο Σεπτέμβριο.


Μετά τα επιτυχημένα παιχνίδια της Psygnosis, το studio αφοσιώθηκε στα sequels των Wipeout και F1 ως Studio Liverpool, μέχρι που το PlayStation έκλεισε την εταιρεία το 2012.

Πολλοί πρώην εργαζόμενοι ανασυγκροτήθηκαν με το όνομα Firesprite και ανέλαβαν αμέσως διάφορα VR και mobile projects σε συνεργασία με το Playstation όπως το The Playroom, το Run Sackboy Run! και πιο πρόσφατα το Horizon Call of the Mountain.

Προς το παρόν είναι άγνωστος ο λόγος που ανανεώθηκε το λογότυπο της Psygnosis.



Διαβάστε ένα αναλυτικό αφιέρωμά μας στην Psygnosis εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*