Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony αποκάλυψε τα βελτιωμένα χειριστήρια για το PlayStation VR του PS5

*
Η Sony αποκάλυψε τα νέα χειριστήρια για το PlayStation VR του PS5. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ανάρτηση της εταιρείας στο PlayStation Blog, οι λειτουργίες τους βασίζονται στις καινοτομίες που εισήγαγε το DualSense wireless controller. Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς είναι ο σφαιρικός σχεδιασμός τους, που επιτρέπει καλύτερο κράτημα και μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς το πως οι παίκτες θα κουνάνε τα χέρια τους, γεγονός που προσφέρει στους developers τη δυνατότητα να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες. Από εργονομικής άποψης τα νέα controllers είναι αρκετά ισορροπήμένα και βολικά και έχουν δοκιμαστεί για διάφορα μεγέθη χεριών.

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνονται τα Adaptive triggers, το Haptic feedback που είναι βελτιστοποιημένο για το μεγεθος του χειριστηρίου, η τεχνολογία Finger touch detection μέσω της οποίας το controller θα αντιλαμβάνεται τα δακτυλα των χρηστών δίχως να χρειάζεται να πιέζουν τα σημεία που τα τοποθετούν, Tracking για την παρακολούθηση των κινήσεων του VR controller μέσω του VR headset και τέλος Action buttons/ analog sticks. Αριστερά θα υπάρχουν ένα analog stick, τα πλήκτρα triangle και square buttons, ένα “grip” button (L1), ένα trigger button (L2) και ένα Create button. Αριστερά, επίσης ένα analog stick, τα πλήκτρα cross και circle, ένα “grip” button (R1), ένα trigger button (R2) και το Options button.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*