Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony απολογείται για το χάος με τις προ-παραγγελίες του PS5

*
Η Sony απολογήθηκε όσον αφορά το χάος που δημιουργήθηκε με τις προ-παραγγελιες του PlayStation 5 την εβδομάδα που πέρασε.

"Ας είμαστε ειλικρινείς. Οι προ-παραγγελίες του PS5 θα μπορούσαν να έχουν κυλίσει πολύ πιο ομαλά. Πραγματικά ζητάμε συγνώμη για αυτό. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν περισσότερες κονσόλες PS5 για προ-παραγγελίες από καταστήματα λιανικής. Και ακόμα περισσότερα PS5 θα γίνουν διαθέσιμα ως το τέλος του έτους", αναφέρει το tweet του επίσημου λογαριασμού του PlayStation account.


Η Sony δέχτηκε έντονη κριτική επειδή σε αρκετά καταστήματα του εξωτερικού, οι προ-παραγγελίες ξεκίνησαν τον βράδυ της περασμένης Τετάρτης, πριν καν ανακοινωθούν επίσημα.

Αυτό εξόργισε πολλούς fans, μιας και δεν πάει πολύς καιρός του ο επικεφαλής marketing του PlayStation, Eric Lembel, είχε δηλώσει ότι θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση πριν ξεκινήσουν οι προ-παραγγελίες της νέας κονσόλας και αυτό δεν επρόκειτο σε καμία περίπτωση να γίνει την τελευταία στιγμή.

Σας θυμίζουμε ότι το PS5 θα κυκλοφορήσεις επίσημα στην Ελλάδα στις 19 Νοεμβρίου 2020.  
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*