Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony εξαγόρασε την Nixxes Software που ειδικεύεται και σε PC ports

*
Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε την εξαγορά της Nixxes Software, ενός studio που εδρεύει στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Η Nixxes Software είναι το νεότερο μέλος του PlayStation Studios Technology, Creative, & Services GRoup και αποστολή της θα είναι η παροχή υψηλής ποιότητας τεχνογνωσίας στην PlayStation Studios.

"Τρέφω ιδιαίτερο σεβασμό για τη Nixxes και είμαι ενθουσιασμένος που αυτή η έμπερη ομάδα θα γίνει μέλος της καλύτερης κοινότητας ανάπτυξης παγκοσμίως, στην Sony Interactive Entertainment. Το πάθος τους επικεντρώνεται στην βελτίωση των παιχνιδιών, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους gamers. H Nixxes θα είναι ένα ισχυρό κεφάλαιο για όλους στην PlayStation Studios, βοηθώντας τις ομάδες μας να παραμένουν επικεντρωμένες στον πιο σημαντικό στόχο, που είναι η δημιουργία μοναδικού περιεχομένου της καλύτερης δυνατής ποιότητας για τους κατόχους συστημάτων PlayStation", δήλωσε ο επικεφαλής της PlayStation Studios, Hermen Hulst.


H Nixxes ειδικεύεται σε τομείς όπως το game design, η ανάπτυξη και το porting. Έχει συνεργαστεί με τη Square Enix στη δημιουργία των Marvel’s Avengers, Shadow of the Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider, Deus Ex: Mankind Divided και Tomb Raider.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*