Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας JRPGs για κονσόλες

*
Κατά τη διάρκεια ενός event που έλαβε χώρα στην Ιαπωνία η Sony ερωτήθηκε εάν έχει σκοπό να κυκλοφορήσει κάποιο JPRG για τις κονσόλες που να απευθύνεται καθαρά για το κοινό που λατρεύει τη συγκεκριμένη κατηγορία. Βέβαια, δεδομένο ότι αναπτύσσονται τέτοιου είδους παιχνίδια για smartphones όπως τα Arc the Lad και Wild Arms και λόγω ότι η εταιρεία έχει λάβει πολλά αιτήματα για να "αναστήσει" παλιούς της τίτλους, η ερώτηση ήταν κάτι παραπάνω από βάσιμη.



Από την άλλη, η απάντηση που δόθηκε δεν ήταν και τόσο σαφής, αλλά ούτε και αποθαρρυντική, καθώς τα τελευταία χρόνια, λόγω της αύξησης του κόστους ανάπτυξης οι επενδύσεις επικεντρώθηκαν κυρίως σε τίτλους που θα μπορούσαν να αποφέρουν κέρδος και απευθύνονται σε παγκόσμια κλίμακα, όμως η εταιρεία θα συνεχίσει να εξετάσει το γεγονός χωρίς να είναι αρνητική, ούτε όμως να δίνει κάποια υπόσχεση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*