Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony επαναφέρει τα Days of Play

*
H προωθητική ενέργεια της Sony Days of Play επιστρέφει και με τον τρόπο αυτό, η ιαπωνική εταιρεία θέλει να ευχαριστήσει την κοινότητα του PlayStation για τη συνεχή υποστήριξη. Έτσι λοιπόν, από 8 έως και 18 Ιουνίου θα υπάρχουν εκπτώσεις σε hardware, περιφερειακά και αποκλειστικούς τίτλους του PlayStation 4. Επιπλέον θα κυκλοφορήσει ένα Days of Play Limited Edition PlayStation 4, με τιμή €299,99. Το σύστημα θα πωλείται με δύο χειριστήρια και όπου υπάρχει, το σήμα του PlayStation θα είναι σχεδιασμένο με χρυσό χρώμα.

Αναλυτικά, κατά τη διάρκεια των 11 ημερών που θα διαρκέσει το Days of Play, το κοινό θα μπορέσει να προμηθευτεί τα:

1. PS4 Days of Play Limited Edition με two wireless controllers στα €299,99
2. PS VR Starter Pack με επιπλέον software bundle €259,99
3. DualShock 4 και Limited Edition DualShock 4 από €39,99
4. Gold και Platinum ασύρματα headset από €59,99
5. God Of War €49,99
6. GT Sport €19,99
7. Shadow of the Colossus €19,99
8. Uncharted: Lost Legacy €19,99
9. Horizon Zero Dawn Complete Edition €29,99
10. Uncharted 4 €19,99




Ακόμα, μέσω του PlayStation Store θα υπάρξουν αρκετές προσφορές σε δημοφιλή παιχνίδια και πακέτα συνδρομών για τις υπηρεσίες PS Plus και PS Now. Τέλος, θα τρέξει και ειδικός διαγωνισμός με έπαθλα:

1. Ένα Limited Edition Days of Play 500GB PlayStation 4, με δύο controllers
2. Ένα PlayStation VR Starter Pack (περιλαμβάνει ένα PS VR Headset, PlayStation Camera και ένα κωδικό για το PlayStation VR Worlds)
3. 12 μήνες συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus
4. 12 x €70 PlayStation Store credit, σε 12 μηνιαίες δόσεις

Για να έχετε πιθανότητα να κερδίσετε θα πρέπει να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο playstation.com και στη συνέχεια να κερδίζετε τουλάχιστον ένα τρόπαιο σε οποιοδήποτε παιχνίδι, για κάθε ημέρα που θα διαρκέσει το Days of Play promotion. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν στις 8 Ιουνίου, ώρα Ελλάδας 12:00μμ. Όλες οι παραπάνω, αποτελούν ενδεικτικές τιμές λιανικής. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Για τον διαγωνισμό με τα τρόπαια , στους όρους αναφέρει ... The " Days of Play Competition” competition (“Competition”) is open to persons aged 18 years or over who are residents of Austria, Australia, Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Hungary, Ireland, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Slovakia, Spain, Sweden, UK. (“Entrant Countries”) ... Οπότε δεν έχει νόημα να δηλώσουμε για τον διαγωνισμό και να καούμε σε παιχνίδια τύπου Telltale για εύκολο trophy hunting :p

      • evergrey
      • Δυστυχως παντα η Ελλαδα ειναι εκτος σε κατι τετοιους διαγωνισμους απο εποχες PS3.Καλη τιμουλα το χειρηστηριο στο 40ευρω.Ευχομαι να ριξουν και στο Store τις τιμες σε PSV παιχνιδια και να μην ειναι μονο για το PS4.

    • john-data
    • Προχθές παρήγγειλα τα Shadow of the Colossus και Horizon Zero Dawn Complete Edition και τώρα βλέπω μείωση τιμής...
      Θα έτρωγα στην υγειά σου σου SONY 3 πιτόγυρα ,2 burger και 3 κοκα κόλες light και τώρα με έχεις στην γράμμωση...

*