Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony επενδύει σε αποκλειστικούς τίτλους για το PS5 και περιεχόμενο από third-party developers

*
Σύμφωνα με τον industry insider Imran Kahn, η Sony έχει προσεγγίσει όλους τους μεγάλους third-party developers και publishers με σκοπό να εξασφαίσει αποκλειστικούς τίτλους και περιεχόμενο για το PlayStation 5. Τα παραπάνω αποτελούν μέρος της στρατηγικής της Sony, προκειμένου να κυριαρχήσει στην αγορά για μια ακόμα γενιά.

Το ίδιο υποστηρίζει και ο διάσημος leaker και insider “Matt” που σημειώνει ότι ο όγκος του περιεχομένου που έρχεται για το PlayStation 5 προκελεί σοκ. Για το σκοπό αυτό, η Sony προσφέρει στα μεγάλα third-party studios πολύ υψηλά ποσά. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Sony δεν έχει αποτύχει σε καμία από τις συζητήσεις που έχει κάνει ως τώρα με άλλες εταιρείες. Μάλιστα και η Microsoft είχε στο νου της κάτι παρόμοιο, όμως τα ποσά που προσφέρει η Sony δεν πλησιάζονται εύκολα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*