Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ετοιμάζεται να αποκαλύψει νέο AI project σε συνεργασία με την Polyphony Digital (trailer)

Η Sony ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα επαναστατικό, όπως το χαρακτηρίζει, project τις επόμενες ημέρες. Το τμήμα AI της εταιρείας σημειώνει ότι το project έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τη Sony Interactive Entertainment και την Polyphony Digital, που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη της σειράς Gran Turismo. Επιπλέον δημοσίευσε ένα σχετικό teaser video και η επίσημη ανακοίνωση του project πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου.

H Polyphony Digital προετοιμάζεται πυρετωδώς για το λανσάρισμα του Gran Turismo 7, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου 2022. Σύμφωνα με τον CEO του studio, Kazunori Yamauchi, πρόκειται για απάντηση στις προσδοκίες των fans και την αρχή μιας δύσκολης αποστολής, να χωρέσει όλη η ιστορία των αγώνων αυτοκινήτου σε ένα video game.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*