Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony μας συστήνει νέα PS4 Tournaments (trailer)

*
Την ευκαιρία να αποδείξετε πόσο καλοί είστε και να κερδίσετε σας δίνει η Sony συστήνοντας νέα σειρά tournaments για το PS4, ονόματι Challenger Series. Αυτά “τρέχουν” σε κάθε PS4, οπότε μπορείτε να παίξετε άνετα από το σπίτι σας και μπορείτε να συμμετάσχετε χωρίς κανέναν περιορισμό ή κόστος, κερδίζοντας από themes μέχρι χρηματικά ποσά.

Διάφοροι τίτλοι επιλέγονται από την ίδια τη Sony και τρέχει ένα tournament τη φορά για έναν εξ αυτών. Η αρχή γίνεται στις 6 Αυγούστου με το Mortal Kombat 11 και κάποια στιγμή στο μέλλον θα ακολουθήσουν τα Battlefield V, FIFA 20, Warface και άλλα. Αν δεν προλάβετε να συμμετάσχετε σε tournament που θέλατε θα έχετε ξανά την ευκαιρία μιας και οι διαθέσιμοι τίτλοι θα είναι σε κάποιου είδους rotation, ενώ για να περάσετε κάθε φορά στην επόμενη φάση θα πρέπει να κάνετε μια σειρά από νίκες.


Περισσότερα στο επίσημο PS blog αλλά και στο εν λόγω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*