Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony μας συστήνει τα PS Plus Specials

Τη δόξα των Xbox Deals With Gold ζήλεψε η Sony και μας παρουσιάζει τη δική της εκδοχή με τίτλο “PS Plus Specials”. Πρόκειται ουσιαστικά για εκπτώσεις, αποκλειστικές για τους συνδρομητές PS Plus, σε νέους τίτλους και add ons. Οι συγκεκριμένες προσφορές έχουν πάντα ημερομηνία λήξης. Η αρχή γίνεται με Bloodborne (20% έκπτωση), The Order: 1886 (20% έκπτωση) και Dragon Ball Xenoverse, Chivalry: Medieval Warfare - Oreshika: Tainted Bloodlines DLC (10% έκπτωση). Το σημαντικότερο όλων βέβαια είναι πως για την ώρα τα PS Plus Specials είναι διαθέσιμα μόνο στη Βόρειο Αμερική. Είναι όμως αρκετά λογικό να υποθέσουμε πως θα τα δούμε και στα μέρη μας sooner or later.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • evergrey
    • Λογικη για την Ευρωπη δεν υπαρχει!Τα "Flash sales" που κανουν παταγο στο Αμερικα με τιμες σκοτωμα,ακομα περιμενουμε!Παντος το The Order το εχουν σε προσφορα σε εμας εδω.Τα αλλα μαλλον στο μελλον.

    • Deathracer2009
    • @evergrey
      Εννοειται πως πρεπει να ερθουν και στην Ευρωπη τα flash sales, αλλα για τα PS4 & PS3 το μονο που κανεις ειναι να αλλαξεις user οπου εχει συνδεσει αμερικανικο λογαριασμο και να τα αγορασεις απο εκει. Τουλαχιστον θα μπορουν να παιξουν και στο κυριο acount σου. Στο Vita υπαρχει το θεμα διοτι μας περιοριζει η Sony με τις καρτες μνημης.

      Απο αυτα τα deals που εχει πανω η εικονα κανενα δεν αξιζει διοτι με 4-5 ευρω παραπανω τα αγοραζεις retail και γλιτωνεις το downloading εαν εχεις πολυ αργη συνδεση.

    • evergrey
    • Αστα @Deathracer2009!Για το "βητακι" και ειδικα για την ταχυτητα του ιντερνετ που εθεσες(Που ειναι τα ζωα μου αργα)ειναι να περνω τα μπογαλακια μου και να παω σε καμια Japan!Μονο στο PS3 ρεφαρουμε που κανουν συχνα πυκνα καλες προσφορες.

*