Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony μιλάει για πρώτη φορά για το επόμενο PlayStation

*
Όλοι γνωρίζουμε ότι κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα του, όμως για πρώτη φορά υψηλόβαθμο στέλεχος της Sony έκανε αναφορά στο διάδοχο του PlayStation 4. Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στους Financial Times, o CEO της Sony Kenichiro Yoshida δήλωσε ότι "Στο σημείο αυτό, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχει ανάγκη για next-generation hardware". Ακόμα, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας, η νέα κονσόλα δεν θα έχει ιδαίτερες διαφορές σε σχέση με το PlayStation 4 και η αρχιτεκτονική τους θα είναι παρόμοια. Επιπλέον, με βάση τις τελευταίες κινήσεις των εταιριών όλα συγκλίνουν στο ότι το Game Streaming και υπηρεσίες τύπου PlayStation Now/ Game Pass θα βρίσκονται στο επίκεντρο την νέα γενιάς συστημάτων. Από εκεί και πέρα, το αν η επόμενη κονσόλα της Sony ονομάζεται PlayStation 5 ή όχι, είναι κάτι που αργά ή γρήγορα θα το μάθουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*