Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony σκέφτεται το ενδεχόμενο για PSone Classic κονσόλα

*
Η SNK ανακοίνωσε πρόσφατα την παραγωγή του NeoGeo Classic Edition για τα τεσσαρακοστά της γενέθλια, ενώ οι φήμες για ένα Nintendo 64 Mini φουντώνουν συνεχώς. Οι μικρές αυτές κονσόλες, που στοχεύουν στη νοσταλγία, φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και πολλοί αναρωτιούνται αν η Sony θα έμπαινε στο χορό με κάτι αντίστοιχο για το PSone. Σύμφωνα με τον John Kodera, πρόεδρο και CEO της Sony Interactive Entertainment, αυτό δεν αποτελεί άπιαστο όνειρο. Μάλιστα, στο πλαίσιο συνέντευξής του στο ιαπωνικό μέσο Mantan Web, o Kodera δήλωσε πως το ενδεχόμενο μιας τέτοιας κονσόλας έχει απασχολήσει τη Sony στο παρελθόν. Επιπλέον, υπάρχουν συζητήσεις  για τους τρόπους που μπορεί να υλοποιηθεί μια τέτοια ιδέα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*