Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony σταματάει την παραγωγή game cards για το PS Vita

*
Η πορεία του PS Vita δεν ήταν η αναμενόμενη από όσους έσπευσαν να υιοθετήσουν τη φορητή κονσόλα από τις πρώτες κιόλας ημέρες κυκλοφορίας της. Πλέον, το σύστημα συνεχίζει να έχει υποστήριξη λόγω της ζήτησης για ιαπωνικούς και indie τιτλους. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η Sony ετοιμάζεται να σταματήσει την παραγωγή game cards για το PS Vita, σε Ευρώπη και Αμερική, τον επόμενο χρόνο, ξεκινώντας έτσι το τέλος εποχής για την κυκλοφορία παιχνιδιών της φορητής κονσόλας σε φυσική μορφή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Sony φέρεται να έχει αποστείλει e-mail προς τους developers, αναφέροντας ότι πρέπει να αποστείλουν όλα τα physical product code requests για το PS VIta έως τις 28 Ιουνίου, ενώ οι τελευταίες παραγγελίες θα καταχωρηθούν στις 15 Φεβρουαρίου 2019. Αυτό βεβαίως δε σημαίνει κάτι για το τέλος ζωής της κονσόλας που κυκλοφόρησε με πολλά όνειρα από πλευράς καταναλωτών το 2012, μιας και οι διανομές τίτλων σε ψηφιακή μορφή, πρόκειται να συνεχιστούν κανονικά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*