Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony τερματίζει την παραγωγή του PS3 στην Ιαπωνία

*
Με το PS4 να είναι ο πυλώνας του τμήματος PlayStation από την ημέρα που κυκλοφόρησε, η Sony αποφασίζει ξεκάθαρα να αφήσει στο παρελθόν οτιδήποτε πέραν αυτού. Όπως αποκαλύπτουν σελίδες του εξωτερικού, η Sony σταματάει την παραγωγή του PS3 στην αγορά της Ιαπωνίας μέχρι τα τέλη του μήνα. Αφού γίνουν και αυτές οι αποστολές, το PS3 θα μπει για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και τα καταστήματα θα πρέπει να εξυπηρετήσουν τους ενδιαφερόμενους με το στοκ που έχει απομείνει. Από εκεί και πέρα, ο κόσμος θα μπορεί να βρει μόνο μεταχειρισμένες κονσόλες.

Ο τελευταίος first party τίτλος της Sony για το PS3 κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο, ενώ από τον Αύγουστο το σύστημα δεν είχε πλέον πρόσβαση και στην υπηρεσία PlayStation Now. Το PS3 έκλεισε τα 10 χρόνια παρουσίας στην αγορά τον Νοέμβριο του 2016.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Μάλιστα, έρχεται το τέλος.
      Ακόμα μια αναμενόμενη αλλαγή στη ζωή μας, που ήθελα να καθυστερήσει και άλλο.. Τώρα μάλλον πρέπει να αρχίσω να πενθώ το PS3 και να πάρω απόφαση πως αν θέλω να συνεχίσω το gaming με νέα games πρέπει να αναβαθμιστώ και να πάρω νέα κονσόλα, ή αν οι συνθήκες δεν το επιτρέψουν θα μείνω εκτός.

*