Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ψάχνει για λύση στο θέμα του cross play στο PlayStation 4

*
Το καλό με το Fortnite είναι πως επιτρέπει το cross play, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιούν οι παίκτες, εκτός βέβαια, αν κάποιος έχει PlayStation 4. Οι φίλοι του PlayStation μπορούν να συνδεθούν με παίκτες σε Mac, PC και κινητές συσκευές, αλλά είναι αδύνατο να παίξουν με κατόχους Nintendo Switch και Xbox One. Ακόμα και μια απλή σύνδεση με έναν λογαριασμό στο PlayStation 4, έχει ως αποτέλεσμα αυτός να μπλοκαριστεί από το Nintendo Switch. Όπως όλα δείχνουν όμως, η Sony άρχισε να ακούει τους παίκτες, που είναι αρκετά νευριασμένοι που έχουν απομονωθεί από τις άλλες κονσόλες. Ο Shawn Layden της Sony Interactive Entertainment, ρωτήθηκε σε μια συνέντευξη τύπου για τον εκνευρισμό των οπαδών για το θέμα του cross-play. Δήλωσε πως ακούνε τους παίκτες, ψάχνοντας για πιθανές λύσεις. Είπε επίσης πως όλο αυτό δεν επηρεάζει μόνο ένα παιχνίδι και πως είναι σίγουρος πως θα βρεθεί μια λύση, που θα αποδεχτεί η κοινότητα, ενώ ταυτόχρονα θα υποστηρίζει τη δουλειά της εταιρίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*