Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Square Enix ανακοίνωσε νωρίς τα Final Fantasy VII και Kingdom Hearts III

*
Σε πρόσφατη συνέντευξη του σε ιταλικό gaming site ο Tetsuya Nomura, game director και artist της Square Enix, μίλησε για δύο από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της εταιρείας. Συγκεκριμένα, σχετικά με το remake του Final Fantasy VII και το Kingdom Hearts III ο Nomura παραδέχτηκε πως ανακοινώθηκαν πολύ νωρίς, όμως αυτό συνέβη επειδή ξεκίνησε η φημολογία πως η Square Enix δουλεύει πάνω στα συγκεκριμένα projects και έτσι αποφάσισε να τα αποκαλύψει επισήμως πριν υπάρξουν διαρροές. Στην συνέχεια μίλησε για την πίεση που υφίσταται η εταιρεία ακόμα και όταν δεν ανακοινώνει κάτι καινούργιο, μιας και υπάρχουν fans που διαμαρτύρονται επειδή δεν δουλεύουν πάνω σε συγκεκριμένα sequels ή επειδή η εταιρεία δεν ξεκαθαρίζει την θέση της απέναντι σε κατά καιρούς φήμες. Από την άλλη, οι διαμαρτυρίες δεν είναι πάντα αδικαιολόγητες, αφού στην περίπτωση του Final Fantasy VII Remake η Square Enix δεν μίλησε για το παιχνίδι επί χρόνια μετά από την ανακοίνωση του, η οποία ανακοίνωση ενθουσίασε ουκ ολίγο κόσμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*