Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Square Enix ανακοίνωσε το Deep Insanity cross-media project (video)

Η Square Enix ανακοίνωσε το Deep Insanity cross-media project, που θα απαρτίζεται από τα Deep Insanity: The Lost Child anime, Deep Insanity: Asylum game και Deep Insanity: Nirvana manga.

To Deep Insanity: The Lost Child είναι μια παραγωγή της Silver Link και η προβολή του θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο. Η ομάδα παραγωγής περιλαμβάνει τους δημιουργούς Makoto Fukami, Norimitsu Kaihou και Etorouji Shiono, τον σκηνοθέτη Shin Oonuma, τον σεναριογράφο Kento Shimoyama, τον Kazuyuki Yamayoshi, τον music director Fumiyuki Gou και την Mirai Kodai Gakudan.


Το Deep Insanity: Asylum είναι ένα RPG που θα λανσαριστεί ως τίτλος free-to-play με with item-based in-app purchases και θα είναι διαθέσιμος από τον προσεχή Σεπτέμβριο, για PC (Steam), iOS και Android. Θα υπάρχουν skill selection-based battles με πρόοδο σε πραγματικό χρόνο και λειτουργίες που θα επιταχύνουν τη δράση.

Τέλος έχει ήδη ξεκινήσει να δημοσιεύεται, υπό μορφή επεισοδίων, το Deep Insanity: Nirvana, στο περιοδικό Big Gangan. Στις 25 Σεπτεμβρίου η Square Enix θα κυκλοφορήσει, ανεξάρτητα, τους δύο τόμους του κόμικ.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*