Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Square Enix θα πραγματοποιήσει το δικό της showcase στις 18 Μαρτίου

*
H Square Enix ανακοίνωσε τη πρεμιέρα του Square Enix Presents, μια σειρά που κατά την διάρκεια του χρόνου θα παρουσιάζει νέα, games και updates. Το πρώτο show με τίτλο "Square Enix Presents: Spring 2021" θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου 2021 στις 20:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από τα επίσημα κανάλια της εταιρίας στο YouTube και στο Twitch. Η διάρκεια του θα είναι κοντά στα 40 λεπτά και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων και το World Premiere του νέο τίτλου της σειράς Life is Strange.

Επιπλέον, το show θα παρουσιάσει υλικό από τα παρακάτω games: Outriders, Balan Wonderworld, Tomb Raider, Marvel's Avengers, το επερχόμενο Just Cause Mobile, ανακοινώσεις από τη Square Enix Montreal και την Taito.

Η συντακτική ομάδα του Enternity, για ακόμη μια φορά, θα μεταφέρει τις εξελίξεις από το show.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*