Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sucker Punch κάνει προσλήψεις για ένα νέο multiplayer game

*
Η ζωή στην Sucker Punch συνεχίζεται με την ομάδα ανάπτυξης να καταπιάνεται ήδη με το επόμενο project της που θα είναι multiplayer. Όπως αναφέρεται σχετικά στην αγγελία, η εταιρεία αναζητά στελέχη που θα τη βοηθήσουν στο επόμενο project της και στην παρούσα φάση η θέση που πρέπει να καλυφθεί είναι αυτή του Multiplayer/Network Programmer. Στις πληροφορίες της αγγελίας αναφέρονται ακόμη “cloud systems, peer-to-peer και επικοινωνία peer-to-server”, καθώς και μηχανισμοί που θα ενισχύουν το κομμάτι της Online εμπειρίας. Συνολικά, αναφέρεται ένα «εντυπωσιακό multiplayer game» και φαίνεται πως δεν θα είναι απλά ένα παιχνίδι με multiplayer μέρος, αλλά ένα αποκλειστικά multi-based game. Μένει να δούμε τι μας περιμένει από το στούντιο λοιπόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*