Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sumo Digital αγόρασε το studio The Chinese Room

*
Η Sumo Digital, developer του Crackdown 3, ανακοίνωσε την αγορά του studio The Chinese Room, την ομάδα ανάπτυξης πίσω από τα Dear Esther και Everybody’s Gone to the Rapture. Το The Chinese Room δημιουργήθηκε από τους Dan Pinchbeck και Jessica Curry, με τον πρώτο να συνεχίζει την καριέρα του ως creative director του studio κάτω από τη στέγη της Sumo, και τη δεύτερη να επιχειρεί ανεξάρτητη πορεία ως συνθέτης. Τον Ιούλιο του 2017, οι Pinchbeck και Curry απέλυσαν ολόκληρη την ομάδα του The Chinese Room και εγκατέλειψαν το γραφείο τους στο Brighton. Από την άλλη, η Sumo βρίσκεται σε... ψώνια εδώ και καιρό, αφού τον Ιανουάριο του 2018 εξαγόρασε το studio της CCP Games στο Newcastle, ενώ το 2016 άνοιξε νέο στο Nottingham.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*